Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: FILM&TVGRUPPEN inviterer til eksklusiv forpremiere på 'De forbandede år’.

FILM&TVGRUPPEN inviterer til eksklusiv forpremiere på 'De forbandede år’. Filmen er Anders Refns største og mest ambitiøse film til dato. Han har brugt 20 år på at researche, skrive manuskriptet og forberede sit nye danske drama, der skildrer krigens nådesløse greb om en dansk familie under besættelsen i årene 1940-43, hvor samarbejdspolitikken mellem Danmark og Tyskland eksisterede.

De forbandede år

Foto: Christian Geisnæs

Hvornår

06. januar 2020 19:20-23:00

Hvor

Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K

Pris

Det er gratis at deltage, men der betales no-show-fee ved afbud efter den 4. januar. Derfor skal du angive betalingsoplysninger ved tilmelding.

Om filmen

Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte, begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien. 

Anders Refn har instrueret samt skrevet manuskriptet med sin faste medforfatter Flemming Quist Møller. I filmen kan du bl.a. møde Bodil Jørgensen og Jesper Christensen i hovedrollerne. 

Instruktør og manuskriptforfatter, Anders Refn, manuskriptforfatter, Flemming Quist Møller og hovedrolleindehaver, Bodil Jørgensen vil være til stede efter visningen, hvor de interviewes af Maria Månsson - her vil du kunne få svar på dine spørgsmål.

HUSK, at du skal hente din billet i Grand Teatret mellem den 2. og 5. januar.  Billetterne er unummererede, og der vil være free seating i salen, så kom i god tid, hvis du vil have en bestemt plads i salen.

Arrangementet er støttet af SKU-fonden og åbent for alle.