Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. FILM OG TV GRUPPEN I DJ PRÆSENTERER INSPIRATIONSDAG FOR VJS

Efter sidste års succes vender VJ-gruppen stærkt tilbage med en ny INSPIRATIONSDAG. Igen i år vil der være oplæg og debat, samt tapasbord og lidt til ganen.

Udover to spændende oplæg, vil vi tale om VJ-gruppens formål & fremtid og fortælle om det nystartede DJ ambassadørkorps.

VJ-arrangement

Bertil Melhof-Pedersen

Hvornår

06. oktober 2018 10:00-17:00

Hvor

PH Cafeen, Halmtovet 9, 1700 København V

Pris

Det er gratis, men der er kun 50 pladser, så skynd dig at melde dig til!

OM ARRANGEMENTET
Temaet for inspirationsdagen er Con Amore. I en travl tv-hverdag med korte kontrakter og nedskæringer i branchen, stiller vi skarpt på to tilrettelæggere, som på hver deres måde har trodset udviklingen og er gået egne veje med deres ideer: 

Troelz Schmidt: Fra Cafe-serviet til 100.000 views.
Troelz er instruktør, tilrettelægger og mockumentarist. Han er indehaver af Plot Productions, der bl.a. står bag Youtube-hit serien Nipskanalen. Hør Troelz fortælle om, hvordan serien er udviklet fra en lille, sjov idé på en cafe-serviet til afsnit med over 100.000 views og en 3. sæson lige på trapperne. Han tager os ind bag kulissen og viser klip fra serien, også de helt rå, hvor han vil vise, hvordan han arbejder med scenerne og skuespillerne.

Christoffer Dreyer: 4 år i Mørke
Christoffer Dreyer har sammen med Ole Bendtzen tilrettelagt Lys i Mørke. I alt 6 afsnit var på skærmen i sommeren 2018, og serien er stadig aktuel på DR TV. De to har selv været VJs på projektet, og så er det Christoffer, der har klippet programmerne. Et langstrakt projekt over fire år, som de fortsatte, selvom pengene var brugt op.

Christoffer fortæller om, hvordan man tilrettelægger en historie, der udspiller sig over fire år. Både hvad det betyder for historiefortællingen, men også hvordan man helt praktisk får budget og arbejdsliv til at hænge sammen. Og så vil Christoffer komme ind på, hvordan klippeprocessen har haft stor betydning for tilrettelæggelsen af programmerne. 

Arrangementet er organiseret i samarbejde med SKU Fonden i Dansk Journalistforbund.