Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Bio-event: Forpremiere på 'Ser du månen, Daniel’

FILM&TVGRUPPEN i DJ inviterer til eksklusiv forpremiere på filmen 'Ser du månen, Daniel’, som er en filmatisering af Puk Damsgårds roman af samme navn.

Ser du månen, Daniel

Hvornår

26. august 2019 18:30-22:30

Hvor

Grand Bio, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis. Du vil modtage en bekræftelse via mail, når du har tilmeldt dig. Det er gratis at deltage, men der betales no-show-fee ved afbud efter den 24. august. Derfor skal du angive betalingsoplysninger ved tilmelding.

Ser du månen, Daniel handler om den danske fotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i over et år. Fortællingen fokuserer på Daniels kamp for at overleve - parallelt med, at familien i Danmark kæmper for at få ham hjem i live.

Det danske drama er instrueret af makkerparret Niels Arden Oplev og Anders W. Berthelsen, mens titelrollen spilles af Esben Smed. Anders W. Berthelsen skal, udover at instruere, også spille den anden bærende rolle som gidselforhandleren Arthur.

Journalist, forfatter og mellemøstkorrespondent for DR, Puk Damsgård, vil være til stede efter visningen, hvor hun interviewes af DR-journalist og studievært Mette Vibe Utzon - her vil du også kunne få svar på dine spørgsmål.

Arrangementet er for medlemmer af FILM&TVGRUPPEN.