Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Efteruddannelse i mediebranchen

Mediebranchen er konstant i udvikling. Nye medier og medieplatforme opstår, og det stiller krav til, at medlemmernes kompetencer udvikler sig i takt med nye teknologier. Heldigvis findes der en masse gode muligheder for efteruddannelse, der kan styrke dine kompetencer.

På denne side har vi samlet en masse relevante links til forskellige udbydere af efteruddannelser og kurser, der kan give dig nye værktøjer til at løse opgaver med - hvad end det er at blive klogere på nye, sociale medier, eller hvordan man laver sine egne webfilm.

Rabat og tilskud

Hvilke rabatter og tilskud du kan få til efteruddannelse afhænger af dit ansættelsesforhold. Læs mere herunder om, hvilke rabatter og tilskud, du kan få.

Kender du til andre efteruddannelser, som ikke er på vores liste, så kontakt DJ.

Læs mere: Karriereudviklingssamtale hos DJ

Husk, at du også kan bruge dine Copydan-midler på efteruddannelse.

Freelancer/selvstændig

Som freelancer kan du søge PU-støtte til efteruddannelse. Det gøres ved, at du i første omgang selv betaler i den fulde kursuspris til kursusudbyderen, når du får opkrævningen derfra.

Efter kurset skal du søge om refusion for PU-støtten. Det gør du via PUs hjemmeside. Du skal oprette dig som bruger for at få adgang til skemaet. Kontakt PU, hvis du er i tvivl.

Kun støtte ved tilmelding på portalen

Det er en forudsætning for støtte, at tilmeldingen er foregået på mediernesefteruddannelse.dk. Støtten kan ikke udbetales, hvis tilmeldingen er foregået uden om denne.

Hvert kursus har på forhånd fået tildelt et fast støttebeløb. Beløbet er beregnet af PU og kan ikke ændres eller forhandles. PU-støtten fremgår tydeligt på mediernesefteruddannelse.dk ved det enkelte kursus.

Som selvstændig kan du melde din virksomhed ind i Pressens Uddannelsesfond (PU) og derved få støtte til kurser. En indmelding er 3-årig og koster i alt kr. 9.600 (2017). Kontakt PU, uddannelsesvejleder Else Bjørn på tlf. 2384 6040 eller ebj@pressensuddannelsesfond.dk for yderligere spørgsmål.

Husk, at du også kan bruge dine Copydan-midler på efteruddannelse. Rettighedsmidlerne kan bruges skattefrit til efteruddannelse/studieture. Læs mere HER.

Læs mere: Hvem betaler for efteruddannelsen?

DJ rabat 

Mange af udbyderne giver DJ-medlemmer rabat. Kontakt de enkelte udbydere for mere information.

Ledig

Husk, at du som ledig også kan få bevilliget økonomisk støtte på op til 8000 kr til et efteruddannelseskursus via mediernesefteruddannelse.dk. Støtten gives efter en konkret vurdering i DJ Karriere og Trivsel. Og der kan kun opnås støtte én gang årligt. Læs mere HER om støtte til efteruddannelse som ledig, og udfyld skemaet hvis du vil søge om støtte.

Få professionel rådgivning om efteruddannelse

Alle DJ medlemmer har mulighed for at få en personlig samtale med en karriererådgiver. I løbet af den time en karriereudviklingssamtale varer, får du sparring og rådgivning, der vil hjælpe dig med at lægge en god plan for din karriere.

Læs mere: Karriererådgivning hos DJ

Kontakt DJ på telefon 3342 8000 eller djkt@journalistforbundet.dk.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.