Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ambassadørkorpset er til for dig

Har du spørgsmål til din kontrakt, skal du på barsel, eller føler du dig stresset? Så tag kontakt til én af de 8 nye DJ Ambassadører. De kan hjælpe dig med sparring og kontakt til DJ.

Har du selv en kollega, du synes kunne være en god DJ Ambassadør, kan du foreslå vedkommende til Film & TV Gruppen på mail: Bestyrelsen@ftvgruppen.dk

DJ har i samarbejde med Film & TV Gruppen lanceret Ambassadørkorpset, der skal fungere som DJs øjne og ører ude i branchen. Med få fastansatte i TV-branchen, er det svært at have faste tillidsrepræsentanter i ethvert produktionsselskab - det skal Ambassadørkorpset råde bod på.

Målet med Ambassadørkorpset er at møde medlemmerne dér, hvor de er og udbrede viden om, hvad DJ kan gøre for deres medlemmer. Korpset bliver uddannet og trænet i at kunne støtte deres kollegaer i nogle af de problemer, der kan opstå som ansat eller freelancer i TV-branchen.

De 8 første DJ Ambassadører er:


Ingelise Rasmussen, Judy Wium, Yrsa Wedel, Victor Grønbech, Josefine Gerber, Camilla Bitsch Metelmann, Louise Bjerre Dalum, Marc Oliver O`Strit Schmidt, Thomas Behrndtz.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk