Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Om Fagfestival

Dansk Journalistforbunds Fagfestival er det eneste sted i Danmark, som samler ansatte, freelancere og arbejdsgivere fra hele branchen for medier og kommunikation.

Landets største mediemarkedsplads finder sted hvert andet år – i 2016 i Odense Congress Center, hvor 1100 mediemennesker og kommunikatører mødes den 20. og 21. november 2016.

Vi samler en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere, kommunikatører og andre, som sætter vores fag på spidsen. Det er viden, inspiration, netværk og fest i 36 koncentrerede timer.

Fagfestival er mediebranchens Roskildefestival, hvor du møder nye kolleger og genser gamle, når du bevæger dig rundt mellem 75 sessions med tæt ved 150 medvirkende.

På Fagfestival vender vi et kærligt, kritisk blik mod os selv og vores professionelle formåen. Mediebranchen har aldrig været god til at vende blikket indad. Kritik af egen indsats er fortsat ikke noget, vi ligefrem dyrker. Men Fagfestival er et fristed for mediekritik, fordi vi har brug for at reflektere over egen formåen for at blive bedre.

Desuden er Fagfestival kultur, politik og kommunikation i lyd, tekst, levende og faste billeder, grafik, tegninger, design, udstillinger og masser af workshops. Altsammen i et uhøjtideligt og festligt miljø.

Styregruppe nedsat af Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse

Tine Johansen, fmd.

Lars Lindskov

Maria Becher Trier

Linda Garlov

Mariann Vasbo

Hans Jørgen Dybro

Produktion og tilrettelæggelse af programindhold

Programchef: Hans Jørgen Dybro

Programgruppe: Kirstine Baloti, Jonas Thing og Johanne Boesdal

Markedsføring og Social Media: Johanne Boesdal

Fagfestival i øvrigt

Projektchef & Administration: Mariann Vasbo

Teknik: Henrik Neumann

Deltagere: DJ Event

Økonomi: Britt Andersen