Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Aftenunderholdning

Festtale ved Den Korte Weekendavis. Musikquiz. DOX: BIO og FUJ-prisoverrækkelse. Fagfestival byder på faglige oplæg, viden og netværk - men der er også fest og farver, og i år byder aftenprogrammet på hele syv forskellige arrangementer, så der er noget for enhver smag.

Den Korte Weekendavis

Mathias Stilling Ambus

Den Korte Weekendavis

Kreditering følger

Festtale: Den Korte Weekendavis
Seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktør Rasmus Bruun fra Den Korte Weekendavis på Radio24syv indtager hovedscenen efter middagen med et kritisk blik på samfundet i almindelighed og medie- og kommunikationsbranchen i særdeleshed.
Søndag kl. 20:45 - 21:15 i K1 

Foto taget af Jonas Pryner

Jonas Pryner

FUJ-prisoverrækkelse
Foreningen for Undersøgende Journalistik kårer årets bedste graverprojekter i kategorierne Formidling, Aktualitet og Metode og hovedprisen FUJ’s Graverpris.
Vært: Tom Jensen, formand for FUJ-prisernes jury.
Læs mere om, hvordan du deltager i FUJ-prisoverrækkelsen.
Søndag kl. 18:00-20:30 i K2 

BandDylan

Kreditering følger

BandDylan – musik og fortællinger
Et levende portræt af musiklegenden og Nobelprisvinderen, Bob Dylan, gennem fortolkninger af hans sange og fortællinger fra hans liv som kunstner.
BandDylan giver et stærkt og bevægende bud på, hvem Bob Dylan er, og hvad hans musikalske univers og livshistorie (også) rummer.
Søndag kl. 21:30 – 23.30 i K2

 

DOX:BIO med Katrine Philp

Kreditering følger

DOX:BIO 'False Confessions'
Se filmen, der vandt Publikumsprisen ved årets CPH:DOX dokumentarfilmfestival og viser, hvordan amerikansk politi presser uskyldige til at tilstå forbrydelser. Filmen følger den danskfødte forsvarsadvokat, Jane Fisher-Byrialsen, der kæmper for at få uskyldigt dømte frikendtFilmens instruktør, Katrine Philp, introducerer filmen og svarer efter visningen på spørgsmål fra publikum.
Søndag kl. 21:30 - ca. 23:30 i H.C. Andersen Hotel lokale B 

Musikquiz

Kreditering følger

Musikquiz
Ryst hoved og lemmer med Cavlingkomiteens formand, Kaare Sørensen, og dansk fjernsyns fyrtårn, Christian Degn. Du har måske set dem vende plader og dele ud af deres gode humør og store musikviden på Folkemødet eller i Fiskebaren til Musik i Lejet. I Odense skruer de helt op for både volumen og kærligheden, når de står for årets musikquiz. Medbring smartphone eller andet udstyr, der kan tilgå internettet.
Søndag kl. 21:30-22:30 i K1 

TENNISBAND

Kreditering følger

Tennis – fest og dans 
Med et repertoire bestående af danske 80er hits, medley af klassikere fra TV-2 og populære radiohits, er der god grund til at kridte danseskoene. 
TENNISBAND giver dig cremen af de sidste fire årtiers hit-musik i et hæsblæsende, velspillet og sporty show, hvor energien og følelserne 
sidder uden på de stramme tennis-shorts.
Søndag kl. 22:30-01:00 i K1 

Rikke Collin

Kreditering følger

Podcast: Tendenser og gode eksempler 
Podcast er kommet for at blive, og vi elsker true crime, gode montager og masser af nørderi. Tag en drink med og kom til et hyggeligt oplæg med masser af lydklip, der giver dig fem gode grunde til, at det kan betale sig for dig både at lytte til OG producere podcasts.
Vært: Rikke Collin, vært og producer på podcasten Tårekanalen. 
I samarbejde med Center for Podcasting og Podcast Festival.   
Søndag kl. 21:30-22:30 i H.C. Andersen Hotel lokale A 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk