Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Få revisorhjælp som selvstændig med Billy Regnskab

Er du forholdsvis ny som selvstændig, og har du brug for hjælp til at sende fakturaer, beregne moms og udarbejde dit måske første årsregnskab? DJ har indgået et samarbejde med Billy Premium, hvor du kan få forskellige rabatter - alt efter, hvor du er med din virksomhed.

Billy Regnskabsprogram er til dig, der vil fokusere på din kerneforretning og ønsker et enkelt værktøj til at håndtere dit regnskab. Med Billy sparer du tid på manuelt tastearbejde, og du kan automatisere flere af de kedelige bogføringsopgaver.

Billy er både brugervenligt og intuitivt, så det er nemt for enhver at udføre de mest almindelige regnskabsopgaver, som f.eks. at sende fakturaer, bogføre regninger og afregne moms med få klik.

Du får samtidig support på både mail, chat og telefon alle ugens dage, hvis du har brug for hjælp.

Med Billy kan du let:

  • Sende fakturaer
  • Bogføre regninger og bilag
  • Lave din moms
  • Afstemme din bank
  • Udarbejde dit årsregnskab

Om aftalen

  1. Basic: Gratis abonnement med 300 posteringer pr. år - passer fint til startups og/eller holdingselskaber
  2. Premium: For den større virksomhed, som får en besparelse på 50 procent de første tre måneder (eksklusiv den første måned som er gratis).
  3. Trial: En prøveperiode på Premium. Her kan du teste af om Premium overhovedet er relevant eller om du kan nøjes med Basic. Trial er gratis og uden binding. Vi tilbyder også gratis opstartsmøde og fri support uanset abonnementstype.

Opret dig som bruger 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk