Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Events og kurser for studerende

DJ afholder en masse events for studerende i løbet af forårssemesteret og efterårssemesteret. De er alle sammen gratis, hvis du er studerende og medlem af DJ.

Psst; nyuddannede må også gerne deltage.


Er du endnu ikke medlem af DJ? 

 

Online

17. september: Webinar: Introduktion til Photoshop
Dette webinar giver dig et overblik over mulighederne i Photoshop og henvender sig primært til nye brugere af programmet.

25. september: Webinar: Introduktion til InDesign
Dette webinar giver dig et overblik over mulighederne i InDesign og henvender sig primært til nye brugere af programmet.

3. oktober: Webinar: Den effektive jobansøgning
En effektiv jobansøgning er en jobansøgning, der får dig indkaldt til en jobsamtale. Lær hvordan.

8. oktober: Webinar: Få mere ud af LinkedIn
Bliv skarp på din profil, LinkedIns mange funktionaliteter og få gode råd til at skabe opmærksomhed omkring din profil og faglighed ved at være aktiv på LinkedIn.

4. november: Webinar: Sådan forhandler du løn for dit studiejob
Ulønnet studiearbejde kan være underminerende for branchen. Men hvordan forhandler du en rimelig løn hjem, inden du bliver ansat? DJ giver dig en guide i lønforhandling for studiearbejde.

13. november: Webinar: Du skal da have erkendtlighed oven i din SU
Skal du i universitetspraktik? Vidste du, at du kan modtage en erkendtlighed oveni din SU? På dette webinar lærer du, hvordan du bringer det på banen over for arbejdsgiveren.

København

12. september: Faglig torsdagsbar 
Kom og hør fire af forfatterne til bogen ”Pas på mig! Jeg er ny i branchen” give deres bedste tips til, hvordan du får en god start i medie- og kommunikationsbranchen. 

13. september: DJ RUC generalforsamling efterår 2019
Kom til generalforsamling i DJ RUC med oplæg af Poul Madsen og gratis middag og øl. 

24. september: Festival for nye medier
Kom til endagsfestival for nye medier, som fokuserer på de nyeste medieinitiativer, nytænkende journalistik og den seneste forskning. Festivalen afholdes af Prauda i samarbejde med Google og DJ - Medier og kommunikation. 

1. oktober: Photoshop niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Få styr på programmets grundlæggende funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

2. oktober: Photoshop niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som har fået en grundlæggende introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Få styr på mere avancerede funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

4. oktober: Generalforsamling og fest hos andrea på DMJX
andrea inviterer til generalforsamling med barquiz, koncert og fri fadøl.

9. oktober: Film og pizza-aften på KUA
Kom til en hyggelig aften med dine medstuderende og se filmen 'Idealisten'.  

11. oktober: Generalforsamling og fest hos KSR 
Mød kommunikationschef i Tryg, Tanja Frederiksen, mød bestyrelsen i KSR og måske endda selv stil op til bestyrelsen. 

11. oktober: Generalforsamling og fest ved DJKU

26.-27. oktober: Medielejr
Medielejr er et todages fagligt og socialt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Vi sørger for bustransport, fede oplægsholdere og billige øl. Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere. Program og køb af billetter følger snarest muligt. 

19. november: InDesign niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

20. november: InDesign niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Mest for dig som har fået en introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Du lærer hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

Aarhus

21. september: Generalforsamling i KaJ på DMJX i Aarhus
Så er det blevet tid til at sætte et stort fedt X i kalenderen lørdag den 21. september, hvor KaJ endnu engang slår dørene op til en spændende og faglig dag med generalforsamling og efterfølgende middag og fest på skolen!

1. oktober: Lær at forhandle din praktikløn
Som kommunikationsstuderende på DMJX, skal du selv forhandle din praktikløn. Bliv klædt på med gode råd fra DJ's forhandlingskonsulent og mød en tidligere kommunikationsstuderende og hør, hvordan han greb det an.

9. oktober: Film og pizza
Kom og se "Alle Præsidentens mænd" og få pizza for en flad 20'er. Hvis du altså er medlem af KaJ. Ellers koster det 100 kr.  

26.-27. oktober: Medielejr
Medielejr er et todages fagligt og socialt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Vi sørger for bustransport, fede oplægsholdere og billige øl. Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere. Program og køb af billetter følger snarest muligt. 

1. november: Pub Quiz feat. Kurt Strandbar
Mød en kommunikatør og lær en journalist at kende, når KaJ inviterer til pubquiz og minglebar på tværs af uddannelserne i DMJXs fredagsbar, Kurt Strandbar.

Odense

23. september: Oplæg på Medietorvet med Clement Kjærsgaard 
TV-vært, journalist og chefredaktør på RÆSON holder oplægget "10 fejl, medierne begår. Og 10 forslag til forbedring!". 

2. november: Generalforsamling i KaJo

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE FOR STUDERENDE