Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Spot dine faldgruber, og bliv bedre til at sætte grænser på jobbet

I en travl hverdag med høje krav om effektivitet, fleksibilitet og parathed, er der mange ting, vi ikke får sagt højt. Oplever du, at du ofte står i situationer på arbejdet, hvor du ikke får sagt din mening højt, du får accepteret en urealistisk deadline eller går du og grubler over en frustrerende opgave alene i stedet for at bede om sparring? Så er dette webinar noget for dig!

Hvornår

27. august 2020 15:00-16:00

Hvor

Online Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Webinar

På webinaret lærer du at spotte de faldgruber, der gør, at du ikke får sagt det højt, der er vigtigt for dig. Du lærer også, hvad der skal til for, at du kan sætte grænser. Gennem teori, øvelser, tips og tricks bliver du klædt på til at være en mere autentisk medarbejder.

Hermed bliver du tydeligere overfor dine omgivelser, og du kan i højere grad tage ansvar for din trivsel og dit arbejdsliv.

For at få mest muligt ud af webinaret, skal du være indstillet på at deltage aktivt i en række øvelser. Øvelserne foregår i små grupper.

Oplægsholdere er kognitive coaches Lea Sæderup Thejls og Christina Lyng Ludvig fra https://reloadpeople.dk/.

Vi optager webinaret og gør optagelsen og materialer fra oplægsholder tilgængelig for DJs medlemmer her:
https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.