Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Skab de bedste psykologiske betingelser for din skrive- og arbejdsproces

Kender du følelsen af at køre død i din skrive- eller arbejdsproces, så de gode ideer udebliver? Eller at der er så mange bolde i luften, at du bliver overvældet og mister overblikket? Så er dette webinar noget for dig!

Coverbillede

DJ

Hvornår

18. juni 2020 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Webinaret giver konkrete psykologiske fif til, hvad du kan gøre for at optimere din skrive- eller arbejdsproces i de situationer, hvor du går i stå. Der præsenteres en anden løsning end vi er vant til: I stedet for at ændre på dine tanker, skal du ændre på dit fysiologiske udgangspunkt, så du giver din hjerne bedre betingelser for at tænke nye tanker eller ud af boksen. 

Ved hjælp af din vejrtrækning kan du bringe din krop ind i en bestemt fysiologisk tilstand, der kaldes kohærens. Det er en målbar tilstand, der er forbundet med øget mental præstation. På webinaret får du både teoretisk viden og konkrete råd til, hvad du rent faktisk kan gøre -  og hvis du gerne vil have visuelt feedback på, om du lykkes med at bringe din krop i kohærens, så kan du downloade app'en "BreatheSync" (gratis) inden webinaret. Den bliver introduceret undervejs.   

 

Oplægsholder er psykolog Anne Stærk Dickenson fra https://www.annestaerk.dk/

 

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.