Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar - SE DIG FOR i dine nære hverdagsomgivelser i byen, på landet og i naturen

Omgivelserne er konstant foranderlige og fyldt med visuelle oplevelser.

Christina Bruun Olsson

Hvornår

25. marts 2021 16:00-17:00

Hvor

Webinar

Type

Webinar

Lægger du mærke til det hjerteformede, lysegrønne blad, når du står midt i en skov med tusindvis af træer, dufte og lyde? Eller kreativ graffiti på en gavl i en travl gade i byen? Måske ikke. Og det er forståeligt. Hvert sekund bliver du bombarderet med mange millioner indtryk, så det meste når du slet ikke at forholde dig til. 

Vil du gerne have gavn af flere af de mange ubevidste visuelle registreringer, kan du lære at træne din betragtningsevne, så den bliver knivskarp og får fokus på former, farver, motiver og situationer. Med en nysgerrig indstilling får du nemlig øje på mange visuelle skatte, store som små, sjældne som helt banale almindeligheder. Du kan udføre disciplinen som observatør, iagttager, betragter, snager eller undersøger. I selskab med dig selv eller sammen med andre. En ven, familien, skolen eller arbejdet. Det er underordnet, om du fanger motivet med dit blik eller med en kameralinse. 

Grafisk designer Christina Bruun Olsson vil på dette webinar give dig et skud sprudlende inspiration til at styrke dine iagttagelsesevner. Christina har skrevet bogen "SE dig for – 100 hverdagsmotiver", udgivet podcasten "Se dig for – gåturen" og bruger desuden iagttagelsens kunst til egne projekter og i undervisningsregi. Christina Bruun Olsson er kandidatuddannet i Visuel Kommunikation fra Danmarks Designskole - i dag KADK, og har godt 20 års erfaring fra bl.a. design-, undervisnings-, rådgivnings- og konsulentbranchen. Hun har et skarpt øje for helhed som detalje, inden for en bred vifte af designdiscipliner og formidlingsopgaver. 

Webinaret udbydes af Visuelt Forum, men samtlige medlemmer af DJ er velkomne.