Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Programmering for kommunikatører

Vil du være på forkant med fremtidens digitale kommunikation og blive bedre til at bruge nettets muligheder til at skabe en levende og inddragende kommunikation til dine læsere?

Hvornår

24. august 2020 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Her bliver du introduceret til byggestenene bag de digitale platforme, nemlig kodning, og hvordan det kan hjælpe dig til at komme på forkant med fremtidens journalistik og give dine læsere en bedre brugeroplevelse. Det kan også give dig nye ideer til inddragelse af dine læsere, f.eks. via interaktion, og kan samarbejde med programmører om nye formidlingsformer. På kurset bliver du også introduceret til principperne bag og forskellene mellem kodningssprogene og hvordan du selv kan komme videre.

Kurset er målrettet journalister og kommunikationsmedarbejdere, men er relevant for alle DJ-medlemmer med interesse for i højere grad at bruge de digitale muligheder.

Oplægsholder er journalist Annette Birch.

Vi optager webinaret og gør optagelsen og materialer fra oplægsholder tilgængelig for DJs medlemmer her:

https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.