Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar om hjælpepakker

Danmark er stadig lukket ned som følge af coronaen. Er du ramt på din forretning eller indtjening, kan du muligvis få del i regeringens hjælpepakker. DJ guider dig igennem hjælpepakkerne på dette webinar. Send meget gerne dine spørgsmål på forhånd.

Hvornår

11. februar 2021 10:00-11:00

Hvor

Webinar

Type

Webinar

På dette webinar kan du få svar på dine spørgsmål om de aktuelle hjælpepakker, som de ser ud på baggrund af den seneste nedlukning.
Corona er stadig en stor udfordring for freelancere, selvstændige og andre med atypiske ansættelsesformer, og for nogle kan hjælpepakkerne være en håndsrækning i en svær situation.

Hjælpepakkerne retter sig mod nogle af de grupper, der bliver hårdest ramt af nedlukninger og aflysninger: freelancere, selvstændige, ledige, sygedagpengemodtagere og studerende.

På dette webinar kan du få svar på de spørgsmål, du må have i forhold til din egen situation. Hvordan kan du gøre brug af hjælpepakkerne? Hvad betyder den nye situation for dig? DJ har sammensat et panel af rådgivere, der vil forsøge at svare på dine spørgsmål.

Send dine spørgsmål på forhånd!

Send meget gerne dine spørgsmål på forhånd. Så vil rådgiverne svare på så mange som muligt. Vi kan dog ikke love at gå i detaljer med hvert enkelt spørgsmål.

Tilmeld dig via tilmeldingslinket her på siden snarest muligt og send dine spørgsmål senest den 8. februar, kl. 9.00 til std@journalistforbundet.dk

Webinaret kører via Zoom.