Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Livshistorien som karrierevejleder

Vores levede liv gemmer på et skatkammer af indsigter og viden om os selv. Når vi ser på de ting, vi har lavet, de valg vi har truffet og alt det der ikke blev til noget, får vi fremkaldt vores dna på det store lærred - det bliver tydeligt, hvad vi virkelig elsker, hvor vi var en succes og hvor vi ikke trivedes. Livshistorien er derfor et fantastisk værktøj til at få et klart billede af, om vi er det sted, vi gerne vil være eller om vi i virkeligheden går rundt med uforløste drømme.

Coverbillede

DJ

Hvornår

17. august 2020 15:00-16:00

Hvor

Online Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Webinar

At arbejde med sin livshistorie i et fagligt perspektiv kan give selvaccept og ro med de valg og fravalg vi har truffet gennem vores professionelle liv. Når vi accepterer og anerkender, den vi er, har vi et godt fundament for at tage nye skridt og gå efter det, vi drømmer om.

Dette webinar giver dig en introduktion til, hvordan du proaktivt kan bruge din livshistorie til at tage dit næste karriereskridt. 

Du vil blive introduceret til metoder til at:

  • Få indsigt i hvad der har haft og har betydning for dig
  • Få et fornyet blik på dig selv og de ressourcer, du besidder
  • At finde svar på, hvad du vil bruge resten af dit liv på eller måske bare det næste år

Webinaret er til dig der: 

  • Søger efter ny(e) retning/udfordringer
  • Føler dig uforløst i dit arbejdsliv
  • Tænker at et boost til dit selvværd og din selvtillid, da aldrig kan skade
  • Er nysgerrig på begrebet livshistorie og hvad det kan

Nanna Stærmose er journalist, Cand. public og indehaver af historiefabrikken.com. Hun har siden 2012 beskæftiget sig med livshistorien både i forhold til virksomhedshistorier og enkeltpersoner. 
Hun har skrevet livshistorier for bl.a. skibsrederen, der skulle have historier fra de syv have ned på papir, en international købmand, der skulle fortælle om at sælge fødevarer i Mellemøsten i 1970’erne, den familieejede lingerivirksomhed, der i 80 år har guidet kvinder til den perfekte BH m.fl.

Vi optager webinaret og gør optagelse og materiale fra oplægsholder tilgængelig her:
https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.