Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: At være professionel med følelser

Hvordan du øger din bevidsthed og agerer professionelt, selv om du oplever egne og andres følelser i arbejdslivet.

Hvornår

25. februar 2021 09:00-10:30

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Når vi er på arbejde, er der en forventning om, at både vi, vores medarbejdere og kolleger agerer professionelt. Alligevel opstår der situationer, hvor vi oplever ubehag. Det kan være irritation, utålmodighed, usikkerhed eller negativitet.

Vores umiddelbare reaktion vil ofte være, at vi forsøger at undertrykke følelserne. Langvarigt undertryk kan som bekendt give en eksplosion til sidst, og en følelsesmæssig eksplosion vil vi helst undgå – også når vi er på arbejde. 

På webinaret arbejder vi med:

  • Hvornår og hvorfor vi oplever ubehag i arbejdslivet
  • Hvordan vi reagerer på kolleger, medarbejdere og kunders følelser
  • Introduktion til ”Følelsesmæssig fleksibilitet”, som redskab til at forstå og handle på ubehag

Oplægsholder: Birgitte Nortvig har siden 2008 arbejdet med ledelse og rådgivning i private, offentlige og statslige organisationer i Skandinavien. I 2018 udgav hun bogen ”Rådgiverhåndbogen – værktøjer og metoder til værdiskabende rådgivning”. Birgitte Nortvig er direktør i ”Birgitte Nortvig – fra strategi til handling” og er tilknyttet DTU som ekstern lektor.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

 

Da mødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter mødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig mødet.

 

 

 

DJ

Organisationer