Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: Motivation og involvering, når vi arbejder fra distancen

På mange arbejdspladser arbejdes der fortsat helt eller delvist fra distancen. Som leder er det dit ansvar at sørge for at holde gejsten oppe og sikre samspil og involvering af medarbejdere, så opgaverne kan løses og den ”gode arbejdsånd” bevares. Men hvordan gør du bedst det i praksis?

Coverbillede

DJ

Hvornår

27. januar 2021 09:00-10:30

Hvor

Online

Pris

Gratis for medlemmer af Lederne i DJ

Type

Webinar

Formålet med dette webinar er:

  • At give dig mulighed for at udveksle erfaringer om udfordringer og løsninger i forhold til motivation og involvering af medarbejdere, når nogle eller alle arbejder fra distancen 
  • At give dig ny viden og inspiration til løsninger og værktøjer, som kan medvirke til at fastholde motivationen og sikre samspil mellem medarbejdere, når de arbejder fra distancen.

Webinaret består at et par korte indlæg, som sætter fokus på henholdsvis udfordringer og løsninger i forhold til at få det til at fungere i praksis. Mellem indlæggene får du mulighed for i mindre grupper at dele viden og erfaringer med andre deltagere om jeres egen praksis, og der vil være fælles opsamling efter gruppesessionerne.

Oplægsholder er cand. soc i arbejdslivsstudier Sebastian Kaas, der bla. har arbejdet som arbejdsmiljøkonsulent i DM. Sebastian vil undervejs komme ind på de udfordringer, der kan være i forhold til at involvere og motivere medarbejderne i en tid med hjemme- og hybridarbejde. Den afsluttende del af kurset vil have fokus på løsninger og værktøjer til at involvere medarbejdere fra distancen og lægge op til jeres refleksioner om, hvordan man kan bruge erfaringerne fra Corona til at indrette arbejdet fremadrettet. 
 
Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. 
Det er gratis at deltage for medlemmer.  

  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet
  • Det er en fordel med headset
  • Du modtager i god tid før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret

Disclaimer: Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig webinaret.