Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: Livlige organisationer

Mange arbejdspladser bliver i dag ledet og organiseret markant anderledes end tidligere. Det nye er bl.a. at langt flere ansatte har indflydelse på og ansvar for, hvordan samarbejdet fungerer på arbejdspladsen.

Coverbillede

DJ

Hvornår

05. maj 2021 09:00-11:00

Hvor

Online

Pris

Gratis for medlemmer af Lederne i DJ

Type

Webinar

I livlige organisationer er mennesker proaktive, sociale og mindre autoritetstro. Der er heller ikke en forventning om, at chefen har nøglen til alle løsninger og viden er ikke kun forbeholdt toppen af organisationen. Livlige organisationer er dog ikke altid kun forbundet med noget positivt, da de ofte er kendetegnet ved færre strukturer og retningslinjer, hvilket kan give anledning til konflikter. Fremtrædende karakteristika er dog, at de er præget af energi og engagement. 

Bliv klogere på, hvordan du kan skabe engagement og motivere medarbejdere til at opbygge fællesskaber og opfylde deres behov for at føle sig kompetente gennem en konstruktiv feedback-kultur.

Du lærer bl.a.: 

  • Om den nyeste forskning i, hvordan arbejdspladser fungerer
  • Hvorfor og hvordan mening, energi, feedback, distancearbejde og videndeling er afgørende for nye måder at organisere arbejdet på
  • Hvorledes livlige organisationer bedst muligt organiseres og ledes.

Oplægsholder er Peter Holdt Christensen, som er ph.d. og lektor ved Copenhagen Business School (CBS). Han forsker i menneskers adfærd på arbejdspladsen og har særligt fokus på kreativitet, motivation, samarbejde og videndeling. 

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Webinaret er arrangeret af Danske Scenografer i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Forbundet Kultur og Information.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig webinaret.