Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: Lederens mentale robusthed og trivsel

Lær, hvordan du bedst muligt kan skabe rammerne for din mentale robusthed og trivsel i din ledelse af dig selv og andre

Hvornår

07. december 2022 09:00-10:30

Hvor

Online

Type

Webinar

Vi lever i en omskiftelig verden, hvor forandringerne står i kø, og vi taler om det accelererende samfund. Det stiller store krav til os, og andelen af danskere med et højt stressniveau, angst og depression er steget markant de seneste år.

For ledere betyder mental robusthed og trivsel lige så meget, som for alle andre. Det er afgørende for din mentale sundhed, for din ledelse og det påvirker også dit fysiske helbred, sociale relationer, præstationer og succes.

På webinaret introduceres du til, hvordan du bedst muligt kan skabe rammerne for din mentale robusthed og trivsel i din ledelse af dig selv og andre. Du får nogle helt konkrete værktøjer og bliver inspireret til, hvordan du selv kan arbejde med at fremme trivsel i hverdagen og styrke din personlige power som leder.

Webinaret vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder er Charlotte Roskjær Ullitz. Charlotte er chefkonsulent på Cphbusiness og har mange års erfaring som leder, underviser og konsulent. Charlotte underviser i trivsel, salg og ledelse, arbejder som erhvervscoach og er indehaver af virksomheden Styrkekompagniet. Charlotte har en HD i Organisation og ledelse og er ved at afslutte en Master i Trivsels- og ressourcepsykologi.

Sådan deltager du i webinaret:
Webinaret afholdes via Zoom, og du deltager via computer, smartphone eller tablet. Vi sender dig link til det digitale møderum på din mail efter tilmeldingsfristen.

Det er vigtigt at du deltager live i webinaret, så du være med til at påvirke, hvad der sker undervejs: skrive kommentarer, stille spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere. Webinaret bliver optaget.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, der har ledelsesansvar.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af arrangementer under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.