Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: Ledelse af unge

Kampen om de unge medarbejdere er startet og bliver kun skærpet fremover. Få indsigt i de gaver og udfordringer, der er ved at lede Generation Z.

Hvornår

25. marts 2021 09:00-10:40

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Kampen om de unge medarbejdere er startet og bliver kun skærpet fremover. Den unge generation, som netop entrerer arbejdsmarkedet er formet af andre strukturerer og relationelle former end tidligere. Det medfører, at ”Generation Z” har andre forventninger til en arbejdsplads end tidligere generationer. Det stiller andre krav til virksomhederne og lederne end for bare 5 år siden. De fleste virksomheder kan med fordel lave justeringer i deres kommunikation og ledelsestilgang, hvis de vil skabe en attraktiv arbejdsplads for de unge.

Dette online oplæg om ledelse af unge tager udgangspunkt i et praksisnært studie i danske virksomheder og deler best practice erfaringer fra undersøgelsen. Den indsamlede viden er omsat til konkrete værktøjer, der hjælper til at få en bedre forståelse af den unge generation.

Lektor Anne Essenbæk og Karen Christina Spuur vil bl.a. vise, hvordan du som leder kan appellere til unge talenters søgen efter mening -  både under rekrutteringen af nye medarbejdere og gennem arbejdet med fastholdelse.

Take aways fra webinaret

Indsigt i de gaver og udfordringer, der ved at lede Generation Z. Du vil i webinaret blive præsenteret for konkrete modeller udviklet til de unge medarbejdere – herunder bl.a. forventningsafstemning, situationsbestemt ledelse og feedback.

Du vil gennem gruppearbejde og diskussioner få omsat din nye viden til din egen praksis genemme diskussion af de dilemmaer, der ofte opstår ved ledelse af Generations Z.  

Spørgsmål som oplægget vil afdække:

  • Hvordan bliver du forberedt på at imødekomme de unges forventninger?
  • Hvordan kan du tiltrække de kompetente unge medarbejdere?
  • Hvordan kan du med relativt små greb imødekomme de unges behov for nærværende ledelse?
  • Hvordan kan du skabe medejerskab og øge engagementet hos den unge generation?
  • På hvilken måde kan du forbedre fastholdelsen af de unge?

Information

Link til gratis uddrag af bogen: https://ipaper.ipapercms.dk/DanskPsykologiskForlag/Organisation/Ledelse_af_unge_Uddrag/#/

Link til artikler: https://www.lederweb.dk/artikler/succesfuld-ledelse-af-unge/

Oplægsholdere: 

Karen Christina Spuur er lektor på Cphbusiness i Ledelse og Kommunikation, hvor hun er projektleder på forskningsprojekter.

Karen har tidligere arbejdet som headhunter og sparringspartner på strategisk niveau. Foruden sin stilling som lektor er hun selvstændig ledelseskonsulent. Mail: Karen@ktre.dk www.ktre.dk

Anne Essenbæk Toftbjerg, Cand. ling. merc. i Virksomhedskommunikation, Lektor i Ledelse og Kommunikation på Cphbusiness. ​

Anne har tidligere arbejdet som Uddannelseschef hos Audi, HRD-chef hos Semler Retail og HR Seniorkonsulent hos Nykredit. Hun er HR-skribent på Børsen og Erhvervsmentor i Foreningen Nydansker. Tlf.: 29667077.  Mail: anne@essenbaek.comhttps://www.essenbaek.com/

 

 

lederlogo