Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar for ledere: Biasbevidst ledelse. Minimer dine ubevidste bias

Hvornår

13. oktober 2022 09:00-10:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Deltag på webinaret og få indsigt i, hvordan ledere minimerer ubevidste bias ved at invitere forskellighed ind i organisationer og lade den udfolde sig både menneskeligt og teknologisk.

Gennem fokus på inklusion undgås klassiske faldgruber i beslutningsmønstre, og der skabes gode rammer for nytænkning.

Den biasbevidste leder ved, at det ikke nytter at terpe bias for at undgå dem. Det er mindsettet der skal trænes for at finde frem til de rette løsninger. På webinaret inddrages nye perspektiver på magt i relationer, som har afgørende indflydelse på mulighederne for at blokere bias. Du vil få konkrete redskaber inden for områderne digital ledelse, adfærdsledelse og inkluderende ledelse.  

Christina Ottsen, ph.d. i psykologi og diversitetsstrategisk ledelseskonsulent i Mannaz stiller skarpt på bl.a. magt og ulige relationer, og hvordan løsninger ikke sker uden kulturforandringer på arbejdspladserne. Hvorfor ledelsen skal gå forrest? Og hvordan man håndterer udfordringerme som en fælles proces, hvor alle påtager sig et kollegialt og individuelt ansvar.

Webinaret afvikles med et oplæg, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Christina Ottsen har sammen med Sara Louise Muhr, professor ved Institut for Organisation på Copenhagen Business School, skrevet bogen ”Biasbevidst ledelse - sæt diversitet i spil og træf bedre beslutninger”.

Læs mere om Christina her

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Du får tilsendt et link og et password til webinaret.

Målgruppe:
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.

Webinaret er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA, Forbundet Kultur og Information og Danske Scenografer.