Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Lær nøjsomhed - og skær 1000-vis af kroner af dine udgifter

Webinaret vil indeholde konkrete inspirerende tips til, hvordan man allerede fra i morgen kan komme i gang uden at skulle investere, lære eller købe noget som helst. Og med potentiale til at finde flere tusind kroner i budgettet hver måned

Coverbillede

DJ

Hvornår

04. maj 2020 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Når man bliver ledig eller føler sine kunder forsvinde eller er bange for at blive fyret, er det første der slår én, hvordan man får økonomien til at række - og bekymringerne hober sig op:

  • Hvordan får jeg betalt regninger?
  • Hvordan undgår jeg/vi at skulle sælge huset/lejligheden?
  • Skal børnene flytte skole?
  • Hvad kan jeg/vi skære væk uden at skulle gå for meget på kompromis med livskvaliteten.

Nedskalering og nøjsomhed.

Det er faktisk muligt for de fleste i en periode at skrue ned for udgifterne uden at skulle gå fra hus og hjem. Det kan lige frem blive en god positiv øvelse at lægge om.

Det handler ofte om ændret prioritering. For mange uanset lønniveau kan der have sneget sig ”dårlige” vaner ind, enten fordi vi har haft råd eller fordi vi simpelt hen ikke tænkte over, hvad vi bruger vores penge på, når vi har nok.

Hvis man fx er vant til at købe en kop to-go-kaffe dagligt og stopper med det, kan man få 8.000 kr. mere om året til noget andet. Alene det at lære at lave mad, med det der er i køleskabet allerede, kan give de fleste familier 12.000 kr. mere om året i stedet for at smide mad ud. Og et tjek og gennemgang af forsikringer kan godt resultere i flere tusinde kroners besparelse på et år.

Oplægsholder Trine Baadsgaard er forfatter til bøgerne:

Et år uden overforbrug – en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige

http://www.bogpriser.dk/noejsom_trine-baadsgaard

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.