Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar - Hit med jobbet!

Der er kamp om journalist- og kommunikationsjobbene lige nu, og hvis du ikke lige har det perfekte CV, og svineheld ikke er din spidskompetence, skal du præstere noget ekstraordinært for at komme til jobsamtale.

SKR

Hvornår

12. april 2021 10:00-11:00

Hvor

Webinar

Type

Webinar

Din ansøgning skal løfte dig forbi konkurrenter med stærkere baggrund, for at du kommer i betragtning. 

Den gode nyhed er, at det ér muligt. Det kræver ”bare” en ekstraordinær indsats med fokus på arbejdsgiverens reelle behov. Det er det, du lærer på webinaret her. Vi taler om målrettet research, og hvordan du bringer den i spil i din ansøgning, så du med garanti bliver en relevant kandidat til jobbet. 

Du lærer om den gode motivation og om de stærke professionelle personlighedsafsnit, som sammen gør din ansøgning unik. Begge dele med eksempler fra rigtige ansøgninger. 

Link til en online læseprøve på Hit med jobbet:

Et par ord om din professionelle personlighed: 

https://hitmedjobbet.dk/kap2

Steen Kræmer Rasmussen

Forfatter til bestselleren Hit med jobbet og Scor jobbet til samtalen. Gennem de seneste 14 år har han undervist i, holdt foredrag og rådgivet om alle aspekter af jobsøgning i størstedelen af sin arbejdstid. 

Steen er cand.merc. og uddannet journalist fra DJH og har arbejdet på dagbladet Børsen og Søndagsavisen, før han blev selvstændig i 2006.

Vi optager webinaret og lægger optagelsen på DJs website sammen med oplægsholders slides.