Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Fang læseren - genveje til bedre indledninger

Den allerførste sætning er afgørende for, om du fanger din læser, lytter eller seer. Flemming Sørensen har samlet på indledninger i mange år og har skrevet en lille bog om gode indledninger. På dette webinar giver han gode råd til indledninger, der virker.

Hvornår

06. oktober 2020 10:00-11:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Medlemsarrangement

Er du typen, der vælger Adam og Eva? Er du mest til Krabben? Eller er du mere til Kapouwww?

Det handler om at få fat i publikum – enten der er på print eller digitalt, på tv eller radio. Og her er anslaget af afgørende vigtighed. De allerførste ord afgør, om du får folk med dig. De fleste journalister har en tendens til at benytte de samme få virkemidler, når de skal fortælle deres historier. På dette webinar bliver du introduceret til en stribe forskellige måder at begynde en fortælling på. Og du får konkrete råd til, hvordan du får rusket lidt op i dine skriverutiner.

Flemming Sørensen har samlet på indledninger i mange år – og i 2020 har han udgivet bogen "Fang læseren" på forlaget Ajour i serien De Små Grå.

Webinaret henvender sig primært til skrivende – men de fleste DJ-medlemmer vil få noget med hjem.

Om Flemming Sørensen: Har været selvstændig siden 2001 - inden da var han underviser på Journalisthøjskolen i tretten år. De fleste år på faget Trykte Medier. Har en lang række bøger bag sig, bl.a. "Kunsten at lave blade", "Kunsten at redigere" og "Fang læseren", alle fra forlaget Ajour. Bosiddende i Viborg.

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.