Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Evernote som digital vidensbank

Lær hvordan du effektiviserer og strukturerer dine projekter, digitale noter og bygger din egen vidensbank ved hjælp af Evernote.

Evernote

Michael Werge

Hvornår

18. august 2020 10:00-11:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

I mit arbejde som freelancefotograf med projekter af både kommerciel og kunstnerisk karakter, har jeg haft et stigende behov for enkelt at få overblik over igangværende projekter, at kunne dele min kreative proces med samarbejdspartnere/kunder, samt at strukturere mine digitale notater fra podcasts, artikler og bøger mm.

Det har ledt til en lang proces af at støvsuge nettet og litteraturen for de bedste værktøjer hertil, og nu har muligheden budt sig for at dele mine erfaringer i formen af et webinar: Evernote som digital vidensbank.

Oplægsholder er fotograf Henrik Nielsen www.henriknielsen.com

Vi optager webinaret og gør optagelsen og materialer fra oplægsholder tilgængelig for DJ's medlemmer her:

https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.