Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Distanceledelse - hvordan tackler du det?

Med den aktuelle nedlukning af Danmark er distanceledelse med ét slag blevet et generelt vilkår for langt de fleste ledere. Bliv guidet gennem de de muligheder og de risici, som jeres nye, virtuelle organisation står midt i.

distanceledelse

Hvornår

16. april 2020 14:00-15:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Oplægsholder er Lars Pedersen, seniorkonsulent og ejer af Pitstop Management, som tilbyder rådgivning, foredrag og undervisning i distanceledelse og virtuelt samarbejde. Lars Pedersen har arbejdet med dette felt siden 2011 og er forfatter til bogen ”Er der en leder til stede?” (Samfundslitteratur, 2017), der indeholder teori, cases og værktøjer. Lars har løst opgaver i en lang række offentlige og private virksomheder.

God distanceledelse handler om at skabe tætte relationer og stærke fællesskaber. På dette webinar får du viden om og inspiration til, hvordan du som leder undgår faldgruberne og ikke mindst udnytter fordelene ved distanceledelse. Du får bl.a. svar på spørgsmål som:

  • Hvad sker der typisk, når samvær afløses af virtuel kommunikation?
  • Hvordan balancerer jeg drift og motivation – ledelse og styring?
  • Hvordan sikrer jeg et højt tillidsniveau i de virtuelle relationer?
  • Hvordan får jeg prioriteret den sociale opmærksomhed, når jeg er leder på distancen?

På webinaret bliver du præsenteret for en række enkle råd og tips, som du her og nu kan støtte dig til. Du får også en to-do-liste for, hvordan du kan afstemme forventninger omkring distancesamarbejdet, og hvordan du balancerer drift- og personaleledelse og måder at kommunikere på.

Som deltager i webinaret modtager du bagefter kursusmateriale om distanceledelse.

Webinaret er målrettet alle ledere, mellemledere, teamledere, projektledere m.v., som geografisk er adskilt fra en eller flere af sine medarbejdere eller sit team.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Forbundet Kultur og Information.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (Webinaret er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Webinaret er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.

 

Logoer