Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Clubhouse for kommunikatører – game-changer eller døgnflue?

Er Clubhouse en game-changer i det digitale landskab eller blot endnu en over-hypet app, du som kommunikatør ikke bør spilde mere af din dyrebare tid på? Bliv klogere på dette webinar!

Hvornår

26. maj 2021 08:00-09:00

Hvor

Online

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Webinar

Clubhouse kan bedst beskrives som: Podcast møder Facebook-gruppe møder old school radio møder paneldebat møder online konference. Dog uden at være 1:1 nogen af delene. 

Clubhouse er nemlig helt sin egen. Et lydbaseret socialt medie, som kan noget, de andre sociale medier ikke helt formår – men som alligevel trækker på funktioner, vi kender i forvejen.

Men er Clubhouse egentlig en game-changer i det digitale landskab? Eller er det blot endnu en over-hypet app, du som kommunikatør ikke bør spilde mere af din dyrebare tid på?

Onsdag den 26. maj kl. 8-9 inviterer DJ Kommunikation til webinar om netop Clubhouse. Her vil Signe Sundbæk Ahler, Digital konsulent hos Publico Kommunikation, give dig en introduktion til det nye klubhus og stille skarpt på, hvordan det lydbaserede sociale medie kan indgå i din virksomheds marketing-strategi og kanalmix – samt belyse, hvornår det omvendt ikke giver mening.

Både medlemmer og ikke-medlemmer af DJ er velkommen til at deltage.