Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Bliv en god netværker

Få tips og tricks til, hvordan du bliver en god netværker og kommer tættere på det,
du har brug for.

Hvornår

26. august 2020 11:00-12:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Alle har et netværk. Få gør brug af det. Men netop netværk kan være det, der leder dig hurtigt til den rette kilde, en ny kunde eller et spændende job. Netværk handler om at dele ud af din viden, og selv få hjælp, når du har brug for det. Det handler om gode relationer.

Få tips og tricks til, hvordan du bliver en god netværker og kommer tættere på det, du har brug for. Vi taler om: Hvad er netværk? Forskel på formelle/uformelle netværk. Forskel på face-to-face netværk og virtuelle netværk. Hvordan ser mit eget netværk ud? Hvornår og hvordan kan jeg bruge det?

For at skabe mest mulig værdi af webinaret, vil deltagerne skulle bidrage aktivt, blandt andet via break-out rooms. Dette webinar vil ikke blive optaget.

Pernille Marott er selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver. Hun driver en række netværk for kommunikationsprofiler og har gennem en årrække lavet kurser om bl.a. netværk. Se mere på marottk.com.

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.