Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Bliv bedre til at tage billeder med din mobiltelefon

Du lærer, hvordan du med din smartphone og et par specielle apps kan tage billeder på et nyt niveau - så du kan løfte din visuelle tilstedeværelse på sociale medier.

Hvornår

24. april 2020 14:00-15:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

På dette webinar bliver du indført i de simple regler om billedkomposition og visuelle referencer der giver gode billeder til sociale medier. Webinaret er af praktisk karakter, og efter 1 time kan du slukke computeren og gå udenfor og tage den første serier af billeder.

Oplægsholder Mette Willert er selvstændig rådgiver indenfor sociale medier med stor erfaring indenfor Facebook og Linkedin og ekspertfokus indenfor Instagram.

Gennem de sidste fire år har Mette løbende holdt foto-oplæg om hvordan man bliver bedre til at tage billeder med sin smartphone, for en lang række kunder fra Carlsberg til FOF.

Instagram: @littlemycph

www.mettewillert.com

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.