Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

UDSKUDT:Selvstændig i mediebranchen?

Er du studerende inden for medier og kommunikation, og har tanken om at blive selvstændig strejfet dig? Så er dette arrangement lige noget for dig! Kom forbi DJs lokaler og mød to stærke, selvstændige profiler i medie- og kommunikationsbranchen. Anneline Højrup er freelancejournalist hos mediefællesskabet Stickelberg, og Simon Østergaard er konsulent og medejer af kommunikationsbureauet Komio.

Arrangementet er desværre udskudt, men vi håber at kunne gennemføre det på et senere tidspunkt.

Coverbillede

DJ

Hvornår

29. september 2020 17:00-20:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Aarhus; Åboulevarden 31, 2. sal

Pris

Gratis for medlemmer - dog med no shoe-fee på 100 kr.

Type

Inspirationsaften

Kurset er kun for studerende og nyuddannede, der er medlemmer af DJ. Tilmelding åbner d. 16. september kl. 10.

Deltag og få et indblik i, hvordan du kan arbejde som selvstændig i mediebranchen. Anneline Højrup og Simon Østergaard vil i deres oplæg fortælle om deres dagligdag, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt, og hvor kunderne er alt fra små og store medier til offentlige og private virksomheder. Journalistikken kan bruges på mange måder, og der er mange, som har brug for effektiv kommunikation og formidling! Efter oplæggene vil du naturligvis få mulighed for at stille dine spørgsmål til Anneline og Simon.

Udbytte:

  • Indblik i arbejdsprocessen som selvstændig
  • Inspiration fra både journalistik- og kommunikationsverdenen
  • Konkrete råd til, hvordan du selv kan arbejde freelance
  • Netværk med andre DJ-medlemmer

 

Om oplægsholderne:
Anneline Højrup er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som redaktionschef hos Aller Media A/S. I 2009 skiftede hun sit faste job ud med en tilværelse som freelancer, hvor hun gennem årene har leveret journalistik til fagblade, magasiner og web samt løst kommunikationsopgaver for offentlige og private virksomheder. Anneline sidder til dagligt i mediefællesskabet Stickelbergs Bureau, hvor hun sammen med andre fotografer, journalister og grafikere arbejder freelance, og hvor hun samtidig nyder faglig sparring og socialt fællesskab.

Simon Østergaard færdiggjorde kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2019, og allerede samme år stiftede han kommunikationsbureauet Komio sammen med sin barndomsven. Her arbejder de med content marketing og styrker virksomheders digitale tilstedeværelse. Selv arbejder Simon primært som videomand og tekstforfatter, hvor han servicerer Komios kunder med indhold af billeder, lyd og ord.