Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

UDSKUDT: Kom bag facaden i en C25-virksomhed

Er du studerende inden for medier og kommunikation, og er du i tvivl om, hvor du skal søge praktikplads, og hvad virksomhederne forventer? Så har du nu en unik mulighed for at blive klogere! DJ inviterer til praktikaften i vores lokaler ved Åen i Aarhus, hvor du kan møde repræsentanter fra to af landets største virksomheder. Lasse Høgfeldt, Head of Communications og redaktør for Jyske Bank TV, og Marianne Jensen, Lead Specialist og Communication Partner i Vestas, står parat til at svare på alle dine spørgsmål.

Coverbillede

DJ

Hvornår

21. oktober 2020 17:00-20:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Aarhus; Åboulevarden 31, 2. sa

Pris

Gratis for medlemmer - dog no-show fee på 100 kr.

Type

Inspirationsfaten

Kurset er kun for studerende og nyuddannede, der er medlemmer af DJ. Tilmelding åbner d. 16. september kl. 10.

Alle store virksomheder har brug for mediefolk, men hvordan foregår det helt præcist i en bank eller hos en vindmølleproducent?

Deltag i praktikaftenen og bliv klogere på netop dét. Lasse Høgfeldt og Marianne Jensen vil i deres oplæg fortælle om arbejdsprocessen i kommunikationsafdelingerne, hvordan fremtiden ser ud, og ikke mindst hvad Jyske Bank og Vestas søger i kommende praktikanter. Dette er din unikke mulighed for at blive klogere på, hvor du skal søge praktik, og hvordan du målrettet kan gøre dig attraktiv og dermed sikre din drømmeplads.

Udbytte:

  • Indblik i arbejdsprocessen i en kommunikationsafdeling
  • Viden om, hvad Jyske Bank og Vestas søger hos kommende praktikanter
  • Konkrete råd til, hvordan du kan gøre dig attraktiv for praktikpladsen
  • Netværk med andre DJ-medlemmer