Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Styrk dit mindset

Covid-19 har skabt usikkerhed og stress hos selv de mest hårdføre af os. Få redskaber til at håndtere det, så du kan skabe resultater i en ellers kaotisk tid og være klar til genåbningen.

Hvornår

24. marts 2021 09:00-12:00

Hvor

Online

Type

Webinar

At tage godt vare på dig selv og dit stressniveau er afgørende for, at du kan lande på benene, når verden åbner op igen, og derfor inviterer Journalisterne i DJ dig nu til det gratis kursus Styrk dit Mindset.  

Efter et år med corona mærker det fleste af os en mathed. Vi føler uro, usikkerhed, modløshed eller kan have svært ved at finde motivationen. Måske hjemmearbejdspladsen er et stort kaos, hvor det er svært at få skabt resultater og mærke kollegerne, eller måske du er bange for, hvad der skal ske med din freelanceforretning, fordi kunderne bliver færre og færre. Måske Covid-19 har gjort dig arbejdsløs, eller måske ser det hele godt ud på overfladen, men alligevel føler du en uro over uvished eller ensomhed.   

Med ekstra fokus på at tøjle tidens frygt og usikkerhed, hjælper Simon Skipper dig med at forberede dig bedst muligt på genåbningen, så du er i stand til at håndtere de udfordringer, som kommer, når verden igen bliver normal.

Kurset er lavet for at inspirere og styrke dig i en svær tid. Du vil få redskaber til at håndtere din uro eller stress, og der vil på kurset være mulighed for aktivt at arbejde med de andre deltagere i breakout rooms, så du kan lære at fokusere på dine muligheder frem for frustrationer.

Kursusleder Simon Skipper har et årti på bagen som selvstændig fotograf, er uddannet coach og læser til psykoterapeut. Med sin baggrund har han både erfaringen og redskaberne til at få dig godt videre.

Så brug en formiddag i et godt og inspirerende selskab. Der er indlagt kortere pauser undervejs.

Udbydes til medlemmer af Journalisterne i DJ. 
Max antal pladser er 50 – først til mølle.

For spørgsmål kontakt formand for Journalisterne i DJ Elisabeth Hamerik Schwarz på formand@journalisterne.dj

Kurset er for medlemmer af Journalisterne i DJ. 

-----

Hvis der op til kursusstart er ledige pladser, åbner vi for øvrige medlemmer af DJ. 

Hvis du gerne vil deltage, men ikke er medlem af Journalisterne i DJ, skriv til formand Elisabeth Hamerik Schwarz på formand@journalisterne.dj. Så kommer du på venteliste til en evt. overskydende plads.