Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Spin og kontrol - hvordan beskytter du dig selv og dine kilder?

Er du godt klædt på til at tackle og gennemskue kommunikatørernes teknik, når du har lugtet lunten og gravet en kritisk historie frem?

Hvornår

20. maj 2021 17:00-18:30

Hvor

Online

Type

Webinar

Alle lige fra små kommuner til store internationale koncerner har i dag et beredskab af kommunikationsansatte, der er uddannede til at reagere strategisk på kritik, hvis det gode omdømme er i fare. Omvendt er de færreste journalister klædt på til at tackle den kontrol og det psykologiske spin, de rent faktisk udsættes for. En taktik kommunikatørerne benytter for at skabe et alternativt, positivt narrativ på en potentiel ’farlig’ sag. Hvilke strategier har kommunikatørerne, når kritiske journalister graver alvorlige sager frem om fx kritiske forretningsgange? Og hvordan skal journalisten forberede sig herpå? 

Freelancejournalist og ph.d. Lene Rimestad og dokumentarist Tom Heinemann, der netop sammen har skrevet kapitlet om spin i den nye bog ”Den undersøgende journalistiks metoder” - vil vise dig konkrete eksempler på strategisk kommunikation og præsentere dig for forskellige taktikker, som du bør kende, for at kunne gennemskue og dermed undgå at falde i kommunikatørernes ’fælder’. 

På webinaret vil du lære om: 

  • spin som strategi
  • de mest almindelige spin-teknikker
  • og hvad du kan gøre for at håndtere dem - personligt og professionelt.

Se mere på Kreds 1's hjemmeside:
Spin og kontrol – hvordan beskytter du dig selv og dine kilder? | Kreds 1

Se mere på www.kreds1.dk.