Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Speak så folk forstår dig

Går din speakerstemme rent igennem? Fortæller du din historie, så folk hører ordentligt efter? Lær at speake til podcast, radio og video med én af landets førende stemmetrænere på to intense dage, 5. og 12. oktober i København, 9-16 begge dage.

Hvornår

05. oktober 2021 10:00
12. oktober 2021 16:00

Hvor

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Kursus

På dette kursus fortæller retoriker, sanger og speaktræner, Ilia Swainson, om hemmelighederne bag den gode speak, og underviser i praktiske metoder til både at speake og fortælle, så du bruger dig selv som talerør til at skabe nærvær i dine produktioner.
Din stemme er den direkte vej til at vække følelser hos dine lyttere og seere, fange og fastholde dem. Kom og opdag din stemmes unikke styrker. Leg med din speak, dit sprog og dit personlige udtryk – så dine historier brænder stærkest muligt igennem æteren – og får folk til at lytte til din video, din radioudsendelse eller din podcast.

Kurset er opdelt i to moduler, du SKAL deltage begge dage:

Modul 1:  
Teori og fysisk træning, der forløser din stemmes potentiale. Alle deltagere skal i spil, og du får garanteret personlig feedback, og øvelserne vil mærkbart og hørbart løfte din speak.

Modul 2: 
Vi fortsætter, hvor vi slap på modul 1. Du har øvet dig i en uge. Du har dit eget manus med. Og nu skal du på i plenum – under kyndig og kærlig vejledning af din underviser.

Kursusleder er Ilia Swainson, en af mediebranchens mest efterspurgte speak-coaches. Hun er uddannet retoriker,klassisk sanger, certificeret coach og autodidakt skuespiller. Siden 2007 har Ilia været fast tilknyttet DR som stemme- og værtstræner.