Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Slotsholmens Barselsnetværk: Mediernes rolle i den politiske debat

Er du politisk interesseret, på barsel men savner at mødes om din faglige interesse - med din baby på armen? DJ har indgået en aftale med Slotsholmens Barselsnetværk om en favorabel medlemspris - og så lægger vi hus til det næste arrangement om mediernes rolle og det kommende medieforlig.

Mikkel Inumineq

Hvornår

24. november 2021 10:00-12:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K

Type

Netværksmøde

DJ har indgået et samarbejde med Slotsholmens Barselsnetværk, som er et netværk for politisk interesserede professionelle, som er på barsel. I den forbindelse lægger vi hus til arrangementet “Mediernes rolle i den politiske debat”. ---
Eventet beskrives således: ( fra slotsholmens.dk)

November: Mediernes rolle i den politiske debat

Hvilken rolle spiller de danske medier i den politiske samtale? Bidrager Ekstra Bladet til den politiske debat, når de bruger flere forsider på at fortælle om Pernille Skippers valg af barsel eller når Berlingske jagter Trine Bramsen?

Samtidig er vi i en tid, hvor medieforliget bør lande snarest – selvom det har været udskudt af flere omgange de seneste år.

Som altid tager vi en debat med relevante fagpersoner og politikere. ---
Praktisk information:

  • Der vil være croissanter, kaffe, the og vand.
  • Man kan IKKE tage barnevogne med til selve lokalet på 1.sal, men de kan parkeres i vores aflåste gård.

Som medlem af DJ får du 25% rabat på medlemsskab af netværket - du skal blot oplyse dette ved indmeldelse via slotsholmens.dk