Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Sådan bruger du Instagram professionelt

Hvordan skal du vælge dit indhold til Instagram? Hvilke apps skal du bruge? Hvordan kommer du ud udover rampen med din Instagram-profil? Og opbygger et stærkt community?

Jesper Glyrskov

Hvornår

29. oktober 2021 09:00-12:00

Hvor

DJ Store Strand, Journalisternes Hus, Gammel Strand 46, 1202 Kbh. K

Pris

Fra 75.00 kr.

Type

Arrangement

Vi skal tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.  

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Kompetencer til at skabe et unikt brand på Instagram med en klar rød tråd
  • Indblik i hvordan du går viralt på Instagram
  • Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere
  • Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din Instagram tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt
  • Tips der knækker koden til Instagrams algoritme

Forudsætninger:
Det er en fordel, hvis du allerede har en Instagram-profil og kender lidt til universet i forvejen. Dette er dog ikke et krav.

Andet:
Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme og download Instagram-appen på forhånd.

Om oplægsholderen
Camilla Stemann Jensen er direktør og underviser i kursusvirksomheden Camilla Stemann & Co. Hun er serieiværksætter med en kandidat i medieret kommunikation og vaffelnørd/kogebogsforfatter.

Camilla har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands.  Hun har holdt utallige workshops og foredrag både herhjemme og i udlandet, og udover undervisning i sin egen virksomhed, underviser hun også fast på IBC i Kolding og DMJX. 

Camilla Stemann har selv opbygget et personligt brand via sociale medier, som bl.a. har givet hende mulighed for at udgive en kogebog (som i dag er i 6. oplag i eget forlag) og komme i Go' Morgen Danmark flere gange – med et budskab som også endte i Natholdet.

  • Frist for tilmelding: 28. oktober 2021
  • Frist for afbud: 25. oktober 2021