Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Redskabskursus: Infografik

Gør dit budskab klokkeklart med infografikker. På dette kursus bliver du introduceret til, hvordan du nemt og hurtigt kan producere infografikker og i hvilke sammenhænge de med fordel kan anvendes.

Redskabskursus: Infografik

Hvornår

19. marts 2018 17:00-21:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand, 1202 København K Vis på kort

Pris

Gratis - no-show-fee på 100 kr.

Type

Kun for studerende der er medlem af DJ

Kunne du tænke dig at designe infografik nemt og hurtigt og blive klogere på, hvad og hvor de med fordel kan anvendes?

Kurset er målrettet dig, der gerne vil styrke dit cv med kompetencer i infografik som et supplerende værktøj i dit fremtidige arbejde – både på print og de sociale medier.

På dette lynkursus i infografik bliver du introduceret til de vigtigste infografiske værktøjer. Du får gode tips og tricks til, hvordan du udvælger data og informationer til en god infografik og hvordan du spotter en god infografik i din historie og hvordan du præsenterer historien for læseren. Du får gode råd til, hvordan du bliver en visuel storyteller med gratis onlineværktøjer og du vil gennem praktiske øvelser lære at omsætte et sæt data til en lækker og indbydende infografik i onlineværktøjet https://infogram.com

Du må gerne tænke kort over over, hvilken historie du godt kunne dig at gengive via infografik, så du har noget at arbejde med på workshoppen.

Medbring din egen computer. Inden kursets start må du meget gerne have oprettet en gratis konto på onlinetjenesten visage.co.