Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Musikkens valg og indflydelse på din film

Hvornår

16. juni 2021 18:00-21:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, stuen, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Musikkens valg og indflydelse på dit film & tv 2

Dette kursus er en opfølgning på kurset i foråret. Vi starter med en hurtig repetition for de nye, hvorefter vi dykker dybere ned i underlægningsmusikkens dramatiske og fysiske funktioner.

Vidste du, at man med filmmusik blandt meget andet kan: øge eller sænke seerens puls, give kvalme og ændre seerens tidsopfattelse, gøre store rum små og små rum større, på 2 sekunder placere seeren i Gellerup eller på Champs Elysees, fortælle om en persons status eller to personers relation, og ikke mindst, uhyre præcist, kan få os til at føle mere end 100 specifikke følelser?

Med en analysemodel udviklet på Berklee College of Music, kigger vi på og lytter til filmklip fra store amerikanske film og snakker om, hvordan du kan overføre de samme principper til mindre produktioner og på den måde blive skarpere i din historiefortælling.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og dele egne erfaringer.

Martin Fabricius er uddannet filmkomponist fra Berklee College of Music og har lavet musik til over 30 kort,- og dokumentarfilm. Han har undervist i filmmusik på bl.a. Kort og Dokumentar Filmskolen og Super16. Sideløbende har Martin en international karriere som jazzmusiker og har turneret i Europa, Asian, USA og Afrika med sin egen musik.

Det er ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement længere.