Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde: Tips til den gode forlagskontrakt

Har du en bog, som du skal have udgivet, kan DJ’s morgenmøde om tips til den gode forlagskontrakt være relevant for dig.

Hvornår

16. november 2022 09:00-10:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Kursuslokale nr 50, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Type

Møde

Hvis du allerede er blevet tilbudt en forlagskontrakt, eller hvis du er ved at undersøge mulighederne for at blive udgivet på et forlag, kan du hos DJ få hjælp til en gennemgang af din kontrakt samt sparring på de almindelige vilkår i forlagsbranchen. DJ hjælper også i de tilfælde, hvor der ikke er et forlag involveret, men hvor bogen fx skal skrives for en virksomhed eller privatperson.

Der ligger et stort arbejde bag en udgivelse, og vilkårene for forlagets udnyttelse skal gerne afspejles i honoraret i kombination med forfatterens egne udnyttelsesmuligheder.

Kom til morgenmøde med DJ’s jurister og dine faglige kollegaer til en uformel samtale om, hvad den gode forlagskontrakt indeholder, og hvad faldgruberne i forlagskontrakterne kan være.

Arrangementet henvender sig både til dem, der skriver fiktion og faglitteratur, evt. som ghostwritere, og dem som leverer fotografier eller illustrationer til en bog.

Mødet starter onsdag den 16. november, kl. 9.00 - der er kaffe og en croissant inden mødet starter, så kom gerne kl. 8.45.