Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Strategisk ledelse - skåret ud i pap

Hvad er strategi? Hvad skal den strategiske leder vide? Hvornår går strategi galt? Behøver vi overhovedet ledelse i dag? Få styr på strategien, og hvad vi kan bruge det til som ledere.

Hvornår

17. marts 2022 09:00-11:00

Hvor

Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg

Type

Møde

”Strategi” er et af de mest brugte - og misbrugte - ord inden for ledelse. Alt og intet synes at være strategisk, i en verden som (siges det) er i konstant forandring. Men hvad betyder det at lede strategisk? Og kan man overhovedet kalde sig leder, hvis man ikke har nogen strategi?

På dette Morgenmøde for ledere præsenterer professor Kristian J. Sund  en række forskningsresultater om strategi, innovation og omverdens forandring. Undervejs vil han punktere en række myter om den verden, vi lever i, demonstrere at ledere (ligesom alle os andre) måske ved mindre, end vi tror, og slå et slag for en rationel og videnskabelig tilgang til strategi.

Sammen vil vi reflektere over, hvad strategisk ledelse er for en fisk – og til sidst får vi et hurtigt bud på, hvordan man får "oversat" strategien til konkrete aktiviteter og mål.

Oplægsholder er Kristian J. Sund, professor i strategisk ledelse ved Roskilde Universitet. Kristian forsker særligt indenfor kognition, beslutningstagen, og innovation af forretningsmodeller. Han er uddannet dr. scient. oecon. med speciale i ledelse ved Universitetet i Lausanne, Schweiz, og har boet og arbejdet det meste af sit liv i udlandet. Kristian har forfattet og redigeret ti bøger samt en lang række af artikler. Læs mere på kristiansund.dk og forskning.ruc.dk/da/persons/sund.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af ledere i DJ, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.

Det er gratis at deltage.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder.

Møderækken er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.