Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Rekruttering og fastholdelse af SoMe-generationen

Hvornår

18. maj 2022 09:00-11:00

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus C

Type

Netværksmøde

Hvordan motiverer vi en krævende, selviscenesat, zappende, følsom SoMe-generation, der måske indimellem bliver blæst omkuld af alle de valg, de skal forholde sig til?

Hvad skal der til for at rekruttere og fastholde dem nu og i fremtiden? 
Og hvad har Corona-krisen gjort ved den unge generation?

Få et bud på, hvorfor de unge er, som de er og et ”kørekort” til dine unge medarbejdere.

Morgenmødet vil veksle mellem oplæg og gensidig refleksion og idégenerering.

Oplægsholder er Anne-Marie Dahl:
Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria – www.futuria.dk. Hun er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har 20 års erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer.

Anne-Marie Dahl er blandt andet forfatter til bogen ”Popstars-generationen – nutidens unge, fremtidens arbejdskraft”, der udkom i 2010. Siden har hun holdt et utal af foredrag og workshop på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, der møder de unge som nye medarbejdere eller elever - og ind imellem også for de unge selv.

Målgruppe:
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, der har ledelsesansvar. Du skal være medlem af specialforeningen ‘Ledere i DJ’ for at tilmelde dig.

Der serveres kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet