Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Onboarding - og et godt indblik i generation Z

Vi kan alle huske vores første dag på job. Hvordan blev vi modtaget, hvem var den hjælpsomme kollega osv.

Hvornår

14. maj 2024 08:30-11:00

Hvor

Mellemfolkeligt Samvirke, Fællesvej 12, 2200 København

Type

Møde

Det er helt sikkert en god investering at have fokus på onboarding. Især når man kigger på statistikken:

  • 25% forlader jobbet igen inden for 180 dage
  • 22% af medarbejderomsætningen sker inden for 45 dage
  • 70% større chance for fastholdelse med et veltilrettelagt introprogram… og så den sjove
  • 4% vender aldrig tilbage efter den første dag …;-)

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z. 

De tænker og værdisætter ikke nødvendigvis på samme måde som vi gør… Er måske mere entreprenante, medbestemmende og dialogsøgende, hvilket jo er meget fine kvaliteter. Måske har de også et mere nuanceret forhold til hierarki, brug for mere feedback og har INGEN ambition om 10-års jubilæum.

Du får her et indblik i generationen og de udfordringer, som det kan give. Men vigtigst af alt, hvad betyder det for min onboarding / ledelse af dem.

Glæd dig til en formiddag med værktøjer, inspiration og med plads til et godt grin. Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant/bolle, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Oplægsholder:
Hanne Boutrup, der lever af at motivere, fokusere og inspirere medarbejdere og ledere fra alle niveauer i danske og udenlandske virksomheder.Hanne har siden 1993 arbejdet internationalt – i Europa, Asien, USA – og senest som Communication Director hos LEGO Gruppen. Hannes særlige styrke er hendes evne til at begejstre og involvere mennesker i en proces – og få dem til at arbejde sammen, mod fælles mål.

Målgruppe: 
Mødet er målrettet ledere med personaleansvar. Du skal være medlem af Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation for at tilmelde dig. Det er gratis at deltage.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig mødet.”