Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Lederens strategiske perspektiv på økonomi

At omsætte strategi til konkrete mål og succesfulde resultater omfatter også en strategisk forståelse af økonomi og budgetter. Kom tættere på hvordan økonomi styres og hvilke krav og kompetencer der stilles.

Hvornår

22. september 2021 09:00-11:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Er du leder med ansvar for budget og økonomi, giver dette webinar mere indsigt i de økonomiske opgaver, prioriteringer, materialer og årshjul mm. Webinaret giver dig strategiske perspektiver på økonomi og økonomistyring, så du bedre navigerer indenfor det økonomiske domæne, ser muligheder og nødvendigheder og kvalificerer dialogen med direktion og bestyrelse. 

Morgenmødet vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder er Michael Moos-Bjerre 
Michael Moos-Bjerre er adm. direktør og partner i analyse- og konsulentfirmaet Moos-Bjerre A/S. Michael har en økonomibaggrund som bl.a. kontorchef på Biblioteket Frederiksberg, manager i Epinion, økonomiteamleder Gladsaxe Kommune, Undervisningsministeriet og Forskning og uddannelsesministeriet (finanslov og økonomistyring). 

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af ‘Ledere i DJ’.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet.

Morgenmødet er ikke længere åben for tilmeldinger.