Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Hvad flytter adfærd? Lær at lede gennem adfærdsdesign

Hvordan får du dine medarbejdere med på at lave forandringer? Kan du ’designe’ dig til ændret adfærd hos dem? Få viden fra adfærdsforskningen om, hvordan mennesker træffer beslutninger og få sat fokus på barrierer for ændringer, og hvordan du undgår dem.

Hvornår

17. november 2022 09:00-11:00

Hvor

Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, Community Hall, 2200 København N

Type

Møde

Forandringer er et vilkår for alle moderne organisationer. Et uundgåeligt led i de gode, effektive og velunderbyggede forandringer er udvikling af ny adfærd hos de medarbejdere, der i sidste instans er afgørende for, om forandring lykkes. Men adfærdsændringer kommer ikke af sig selv. Dette er i høj grad et ledelsesvilkår og en opgave for dig, som er leder i en privat såvel som en offentlig organisation. 

På dette morgenmøde bliver du inspireret og får skærpet din bevidsthed om, hvordan du kan sikre, at de gode intentioner bliver til handling i en travl hverdag.

Temaer for sessionen: 

  1. Hvad flytter adfærd?

Rationelle argumenter er desværre ikke nok til at påvirke og skabe handling. Lær kognitive smutveje, der flytter adfærd. 

  1. Hvad står i vejen?

Når vi vil forandrer os selv og andre, er der nogle indbyggede forhindringer, som er nyttige at kende. Bliv klogere på et par grundlæggende menneskelige barrerier, der kan hjælpe til at forstå, hvorfor gode intentioner ikke er nok, når vi vil have folk til at gøre noget andet, end de plejer.  

  1. Fra intention til handling: Adfærdsledelse i din virkelighed?

Vi slutter af med at udforske erkendelserne og omsætte vores viden til din virkelighed som leder: Hvordan vil du flytte adfærd hos dine medarbejdere – og hos dig selv? Fra i morgen?

Oplægsholder er Anne Gerhardt, uddannet retoriker, seniorkonsulent hos Bro Kommunikation og underviser på deres populære adfærdsdesigneruddannelse. Anne har i mange år arbejdet med team- og ledelsesudvikling med omdrejningspunkter som samarbejde, resultater og gennemslagskraft bl.a. for FOA, ATP og Novo Nordisk. 

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.