Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Bæredygtighed i hverdagen og mødet med regenerativ ledelse

”Spørgsmålet er ikke længere, om vi bør være bæredygtige. Spørgsmålet er, hvordan bliver vi det?”

Hvornår

25. januar 2022 09:00-11:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Det er alle vegne, og det går ikke væk. Begrebet bæredygtighed er noget, vi alle skal forholde os til og handle på. Ikke som en stor revolution eller som greenwash-potentiale, men som reelle små handlinger i hverdagen både internt og eksternt i organisationen. Vores jord kræver det, og det samme gør jeres kunder og samarbejdspartnere, nu og i fremtiden. 
Bæredygtighed er blevet en topprioritet blandt beslutningstagere i vores nuværende lokale og globale erhvervsmiljøer, da det påvirker alt fra miljø og klima, vores personlige og kollektive sundhed til økonomisk vækst.

På dette webinar er målet at introducere til et bæredygtighedsmindset og konkrete bæredygtighedsinitiativer, så sociale og organisatoriske effekter kan opnås.

Du bliver inviteret til at tænke med på begreberne og forholde dig til dem i din egen kontekst.

At opnå bæredygtighed kræver blandt andet, at man går fra en traditionel køb, brug og smid væk-økonomi til en cirkulær økonomi, der er baseret på et markant anderledes mindset. Det kræver et grundlæggende skifte i, hvordan vi tænker; ikke kun på produktudvikling, men også organisering, ledelse og de forretningsmodeller, der driver vores organisationer.

Du introduceres bl.a. til:

  • Den nyeste forskning i bæredygtig ledelse
  • Det regenerative mindset
  • Eksempler og diskussioner om hvordan små prøvehandlinger i hverdagen kan sætte bevægelser i gang i ens organisation

Webinaret vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder er Jakob Nørlem fra konsulenthuset Promentum, der er stærke på implementering af bæredygtige forretningsmodeller. Han er endvidere stud. ph.d. og studielektor ved Aalborg Universitet.
Jakob forsker i bæredygtig ledelse og ledelse af talentmiljøer og frisættelse af regenerative potentialer hos os alle.

  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet
  • Det er en fordel med headset
  • Du modtager i god tid før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret, der afvikles via Zoom
  • Webinaret bliver optaget

Målgruppe og tilmelding: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af ‘Ledere i DJ’, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Tilmeldingsfristen er torsdag den 20. januar.

Arrangør: Arrangementet er ét i rækken af arrangementer for ledere under titlen ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder”.

Webinaret er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA, Forbundet Kultur og Information og Danske Scenografer.

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.