Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mød Cavling-vindere og andre spændende oplægsholdere - helt gratis

Kom til faglig dag hos Medietanken

Hvornår

21. september 2024 10:00-16:00

Hvor

Medietanken hos TV Midt Vest, Søvej 2, 7500 Holstebro

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Kære medlem

Bestyrelsen i Kreds 5 er nu endelig klar til at løfte sløret for den faglige dag i september, hvor du for nul kroner kan møde en række spændende oplægsholdere.

Cavling-vinderne Astrid Fischer, Laura Marie Sørensen og Jonas Deiborg fra DR kommer og giver et indblik i deres arbejde med afsløringen af kræftsagen, der startede på Aarhus Universitetshospital - om processen, udfordringerne og konsekvenserne af projektet.

De vil mødes til en snak med pressechef i Region Midtjylland Ninette Zacho Bradsted om samarbejdet mellem journalister og kommunikatører. Ninette Zacho Bradsted tiltrådte som pressechef i Region Midtjylland i april i år efter i mange år at have været pressechef i Region Nordjylland. Hun oplever generelt samarbejdet med medierne som tillidsfuldt og ønsker en åben og konstruktiv dialog.

I løbet af dagen kan du også blive inspireret af flere midt- og vestjyske journalister og kommunikationsfolk.

Listen tæller:

  • Journalist Christian Baadsgaard fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller om, hvordan han trods gentagne forhindringer og afslag på aktindsigt insisterede på at afdække sandheden lukkede døre i Ringkøbing-Forsyning. I marts vandt Christian Baadsgaard Kreds 5’s Den Gyldne og JFM’s Årets lange seje træk.

  • Næstformand i Dansk Journalistforbund Allan Boye Thulstrup giver et oprids af de aktuelle temaer. Hvor står arbejdsgiverne? Og hvad byder fremtiden på set med fagpolitiske briller?
  • Journalist og SoMe-reporter Nanna Odmand Nielsen er en af hovedkræfterne bag TV 2 Østjyllands succes på TikTokInstagram og Facebook. Hun fortæller, hvad der virker - og hvad der ikke virker.
  • Kommunikationskonsulent Didde Marie Degn fra Specialområde Udviklingshandicap, der er en del af Socialområdet i Region Midtjylland. Hun har sammen med to kolleger udviklet podcasten Udviklingshandicap+, der henvender sig til fagpersoner, der arbejder med mennesker med udviklingshandicap. Hør Didde fortælle om arbejdet fra idé til færdigt produkt - og hvordan det er at høre sin egen stemme.
  • Journalist Frederik Helms fra TV MIDTVEST fik kunstig intelligens til at lave sit arbejde - uden at han fortalte sine kolleger om det. Hør hvordan, han gjorde.

Praktisk info:

Arrangementet foregår lørdag 21. september i Medietanken hos TV MIDT VEST i Holstebro fra kl. 10 - 16.

Kredsen giver en bid mad og en øl/sodavand undervejs.

Det er gratis at deltage for medlemmer af Dansk Journalistforbund. Ved tilmelding reserveres et no-show fee på 200 kroner. Reservationen annulleres, hvis du kommer til arrangementet eller aflyser din tilmelding inden tilmeldingsfristen udløber.

Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig og frigiv din plads, hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage.

Tilmeldingsfrist er mandag den 9. september.

Der tages forbehold for ændringer herunder aflysning af arrangementet ved for få tilmeldinger.