Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Lær de nyeste tendenser om nyhedsbreve

Bliv klogere på de nyeste tendenser og strategiske tanker om, hvordan nyhedsbreve bliver mere effektive og skiller sig ud, når Jan Birkemose holder oplæg.

Anna Nyrup Prætorius Clausen

Hvornår

18. november 2021 16:30-18:30

Hvor

DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Nyhedsbreve er som teknologi mere end 50 år gammel og alligevel er det blevet en af kommunikations- og medieverdens tungeste tendenser. 

I dette oplæg går Jan Birkemose fra Medietrends og Signup – Netværk for nyhedsbreve, i dybden med de nyeste tendenser og strategiske tanker om, hvordan nyhedsbreve bliver mere effektive og skiller sig ud fra konkurrenterne i indbakken. 

Arrangementet er arrangeret af DJ Kommunikation, men åbent for alle medlemmer af DJ – Medier og kommunikation. Det er gratis at deltage, men der er et No-show-fee på 100 kroner. Husk derfor at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Kort om Jan Birkemose 
Stifter af Medietrends.dk, er journalist, redaktør, iværksætter og analytiker med stor erfaring i digital udvikling, digitalt indhold og dagsordensættende journalistik.

Tidligere har Jan været chefredaktør for Ugebrevet A4 og direktør i selskabet Avisen.dk ApS, fellow på SDU, og før det en fortid som undersøgende journalist på Ekstra Bladet.