Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KOM21

Vi gentager for fjerde gang succesen med årets største danske kommunikationskonference. I år med temaet "Kommunikatørens rolle i 2021: Hvordan holder vi os relevante og centrale?"
glæd dig til en dag propfyldt med spændende faglige oplæg, debatter og prisoverrækkelse af de to KOM-priser. For første gang tilbyder vi at du kan købe en digital billet og deltage hjemme fra din egen sofa, men du kan selvfølgelig også være med på The Plant sammen med resten af KOM-branchen.

Coverbillede

Sofie Anthonisen

Hvornår

06. maj 2021 09:00-16:00

Hvor

The Plant Raffinaderivej 22 2300 København Vis på kort

Pris

Fra 1490 kr. ex moms

Type

Konference

6. maj 2021 åbner vi dørene til KOM21 – for første gang på The Plant, der ligger otte minutter på cykel fra Kongens Nytorv i København.

Coronakrisen har fungeret som en tryktest for professionel kommunikation generelt.

Alt fra valg af kanaler, platforme og interne systemer til interne og eksterne målgrupper, budskaber og nye digitale muligheder er blevet udfordret men også beriget af utraditionelle kommunikationsløsninger.

Hvad kan vi lære af andre faggruppers kommunikation, og hvilke greb, metoder og discipliner skal fungere som kommunikationsafdelingers nye hårde valuta?
Kforum og DJ sætter til KOM21 fokus på, hvordan vi holder os relevante og centrale som kommunikatører.
Med lærerige cases og provokerende oplæg bliver vi sammen klogere på, hvad vi skal koncentrere os om, hvad vi skal ignorere, og hvordan vi forklarer vores ledelser og omverden, at vores indsats gør en reel forskel. Du får samtidig konkrete værktøjer til at komme tættere på forretningen og til at styrke kommunikationsbranchens bæredygtighed.
Kom og mød andre kommunikatører, organisationer og virksomheder, der interesserer sig for alt det, der rører sig inden for kommunikationsfeltet. Vi sørger for en dag spækket med inspirerende og levende oplæg, faglige udfordringer, networking og prisuddelinger.

KOM21 bliver arrangeret af Kforum og DJ – Medier & Kommunikation.