Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KOM20

KOM20 er årets kommunikationskonference. Den bliver arrangeret af DJ og Kforum til KOMbranchen og med kommunikation i fokus.

Kom20

Sofie Anthonisen

Hvornår

03. september 2020 09:00
14. maj 2020 18:30

Hvor

The Plant Vis på kort

Type

Konference

Kommunikatørens rolle i 2020: Hvordan holder vi os relevante?

Vi gentager for fjerde gang succesen med årets største danske kommunikationskonference, og torsdag d. 3. september 2020 åbner vi dørene til KOM20. For første gang på The Plant, der ligger otte minutter på cykel fra Kongens Nytorv i København.

Den klassiske kommunikatør bliver i disse år udfordret på relationsopbygning og målgruppekontakt. Både af nye digitale muligheder og andre faggruppers kommunikationsløsninger, når nu de allerede sidder med ved ledelsesmøderne.

Kforum og DJ sætter derfor til KOM20 fokus på, hvordan vi holder os relevante som kommunikatører.

Med lærerige cases og provokerende oplæg bliver vi sammen klogere på, hvad vi skal koncentrere os om, hvad vi skal ignorere, og hvordan vi forklarer vores ledelser og omverden, at vores indsats gør en reel forskel. Du får samtidig konkrete værktøjer til at komme tættere på forretningen og til at styrke kommunikationsbranchens bæredygtighed.

Kom og mød andre medarbejdere og virksomheder, der interesserer sig for relevant og ansvarlig kommunikation. Vi sørger for en dag spækket med inspirerende og levende oplæg, faglige udfordringer, networking og prisuddelinger.

Vi glæder os til at se dig!

KOM20 bliver arrangeret af Kforum og DJ – Medier & Kommunikation.