Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

KaJ - Generalforsamling & fødselsdag

Så er det blevet tid til at sætte et stort fedt ❌ i kalenderen lørdag den 9. oktober, hvor KaJ endnu engang slår dørene op semesterets største fest! 🕺🏻💃🏼

Der er fri øl under generalforsamlingen og efterfølgende er der fest og mad, og Kurt Strandbar sørger for billige fadøl og drinks.

Journalist Sofie Rye holder oplæg om Nasar Khader sagen og hendes arbejde med den. Sofie Rye er indstillet til FUJ Prisen for hendes arbejde, og det bliver sindssygt spændende!

P.s. Der kommer live-band.

Hvornår

09. oktober 2021 13:00
10. oktober 2021 02:00

Hvor

Helsingforsgade 6A, D, 8200 Aarhus

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Arrangement

Så er det blevet tid til at sætte et stort fedt 


i kalenderen lørdag den 9. oktober, hvor KaJ endnu engang slår dørene op til en spændende og faglig dag med generalforsamling og efterfølgende et brag af en fest på skolen!

KaJs generalforsamling er semestrets eneste fest og faglige event for journalister, kommunikatører, fotojournalister og cand.public'ere på tværs af alle semestre!

Hvis ikke det er grund nok til, at du skal med, så er der her et par grunde til, at du ikke vil gå glip af KaJs generalforsamling:

1) Du kan catche op med alle dine venner eller snakke mere med dem, du ser til hverdag.

2) Journalist Sofie Rye holder oplæg om Nasar Khader sagen og hendes arbejde med den. Sofie Rye er indstillet til FUJ Prisen for hendes arbejde, og det bliver sindssygt spændende!

3) Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af Dansk Journalistforbund.

4) Der er fri øl under generalforsamlingen og efterfølgende er der fest og mad, og Kurt Strandbar sørger for billige fadøl og drinks.

5) Og den vigtigste: Du får indflydelse på, hvem der sidder i bestyrelsen, og du kan endda selv stille op!

HVORDAN STILLER JEG OP TIL BESTYRELSEN?
Du melder dig til valget af nye bestyrelsesmedlemmer på selve dagen, hvor du også kan høre mere om, hvad det indebærer.
Mulighederne er mange i KaJs bestyrelse, men elsker du at diskutere politik, eller synes du, det er fedt at arrangere events og lave SoMe, så er KaJ noget for dig.
Du får et netværk ikke bare på tværs af semestre, men også på tværs af uddannelsesinstitutioner såsom SDU, RUC og DMJX i Emdrup. Og så får du selvfølgelig noget, du kan skrive på CV’et.
Har du spørgsmål, eller er i tvivl, så skriv til os her på facebook, eller hiv fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

HVAD HVIS JEG BARE VIL MED TIL FESTEN? 

Er du forhindret i at komme til selve generalforsamlingen, eller vil du bare gerne feste igennem med alle dine studiekammerater, så kan du købe billet i døren for 50 kroner.
Dørene åbner klokken 20.00 og lukker 24.00.

GIVER I TILSKUD TIL TRANSPORT?
Er du i praktik, kan du få op til 350 kroner i støtte til dine rejseomkostninger. Efter generalforsamlingen sender du blot dine dokumenterede rejseudgifter til kajkasserer@gmail.com sammen med dit medlemsnummer (findes på bagsiden af dit pressekort) og kontooplysninger. Så sørger vores kasserer Tine for, at du får pengene inden for 30 dage

Fik du læst helt ned til bunden? Fedt!
Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os.
Vi glæder os til at se jer, journalister, kommunikatører, fotojournalister og cand.public’ere!

Hej fra KaJ!

Der er lukket for tilmeldinger.